Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Een drukbezochte uitstroommarkt

31 oktober 2023

Iets met techniek, ICT, groen, verzorging, of weet je het nog niet helemaal? Tijdens de uitstroommarkt die De Korenaer Eindhoven op 24 oktober georganiseerd heeft konden leerlingen kennismaken met hun vervolgopties voor na De Korenaer.

 

Een drukbezochte avond

Op 24 oktober heeft De Korenaer Eindhoven een uitstroommarkt georganiseerd. Tijdens deze drukbezochte avond konden alle laatse en een-na-laatste jaars leerlingen kennismaken met opleidingen en instanties die aansloten bij hun ambities na De Korenaer.

 

Talrijke vertegenwoordiging

Verspreid over twee gymzalen en de aula stonden tientallen vertegenwoordigers van organisaties die de leerlingen adviseerden over hun vervolgstappen, instanties die lerend werken/opleiden aanbieden, en reguliere MBO-opleidingen klaar voor de leerlingen. Bovendien werden er gedurende de avond diverse presentaties over het vervolgtraject gegeven.De mogelijkheden binnen de regio waren goed vertegenwoordigd.

 

Dankjewel!

Wij zijn alle organisaties, opleiders en scholen heel erg dankbaar voor de fijne en leerzame samenwerking. Heel erg bedankt voor de inzet die geleverd is voor onze leerlingen!

 

 

 



Nieuwsarchief